Spring naar inhoud

Wie?

20590313_1253744378063907_7780719412918616064_n (1)Wie? Bert Vanden Berghe, geboren op 09/09/1983

Echtelijke staat: getrouwd met een topwijf, vader van Sam en Emma.
Beroep: redacteur/journalist bij KW Weekend, het lifestylemagazine van Krant van West-Vlaanderen.

Waarom deze blog? Vlak na mijn studies, in 2005, kon ik aan de slag bij de krant. Ik breng een heel breed spectrum van lokale, provinciale en nationale verhalen, met televisie en showbizz als specialiteit. Ik kan mijn ei kwijt via de krant, Facebook, Twitter, Instagram én tot voor kort een eigen column, maar met een blog wil ik het beste van die werelden in één brengen. Ik ben al minstens even lang vertrouwd met de blogwereld en na enkele verdienstelijke pogingen, wil ik dit uitbouwen tot een platform met tips, tests, tricks en to do’s, die zich heel vaak ook op mannen zal richten. Ik wil dat deze blog leest als een magazine, ’s ochtends bij de ontbijttafel, vandaar ook de naam.

Dus wees welkom, zet u, drinkt ne pot kaffie en lees gerust verder!

21909360_542841689390855_6931779166488494080_n (1)Geïnteresseerd in: goed gezelschap, dito verhalen, lekker eten, lijstjes, muziek, vintage, DIY, gadgets en het absurde van elke dag.
Verzot op: mijn familie, vrienden, televisie, Disney, sushi, film, Lego en de VS.
Op zoek naar: leuke adressen, boeiende en ondernemende mensen en tal van andere tips.

Tweede thuis: New York (en er is geen ontkennen aan: Disneyland).
Ziet de wereld als: www.instagram.com/bertnbreakfast, waar ik al sinds 13 mei 2013 (vier jaar and counting) onafgebroken elke dag minstens één foto post dat mijn boeiende leefwereld capteert.

Contact: bert_vanden_berghe@hotmail.com.
Disclaimer: zoals ik al meerdere keren heb aangegeven in mijn blog, schrijf ik voor het plezier en om verhalen te delen. Ik heb geen samenwerkingen met bedrijven, agentschappen of PR-bureau’s. Alle meningen zijn die van mezelf en eventuele toekomstige samenwerkingen zullen duidelijk en transparant gecommuniceerd worden naar de lezer toe. Reageren op de blog kan door een naam en mailadres op te geven, om zo het aantal spam of anonieme reacties te beperken. Contactgegevens worden niet bijgehouden, opgeslagen of verwerkt, dus ook niet voor commerciële doeleinden gebruikt. Bij eventuele vragen kan ik altijd gecontacteerd worden.

One thought on “Wie? Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: