Spring naar inhoud

Bloghop

Ik heb het meestal niet voor blog challenges als #40dagenbloggen, #ouderzonden of #boostyourpositivity. Die laatste is zelfs een niet eens zo verdoken initiatief om meer… yoghurt te verkopen. Maar voor iemand als Nina maak ik graag een uitzondering. Zo blogt ze onder de naam MissBliss en heeft ze met BlogBoost een project op poten gezet om bloggers te ondersteunen. En zoiets kan ik alleen maar toejuichen, want maar al te vaak zie ik bloggers die schrijven om gratis zaken te scoren en niet uit liefde voor het schrijven zelf… Maar goed, Bloghop dus.

BlogHopMet Bloghop wil Nina andere blogs in de kijker zetten. Eerder deed ik dat ook al eens met deze post en daar kwamen veel leuke reacties op. En om lezers te motiveren om effectief eens door te klikken en lezen, organiseert elke blog met deze Bloghop ook een giveaway. Maar daarover straks meer. En voor wie voor het eerst komt snuisteren: hier kunt ge al eens beginnen. Of op mijn Instagram, daar krijgt ge nog meer onnozels te zien.

De blog die ik in de kijker zet is Bijengezoem van Veronique Brees, een -ahaha- bezig bijtje en in het dagelijks leven iemand die ergerlijk veel rust uitstraalt. Ze begon oorspronkelijk te bloggen om het contact met een vriendin in Engeland levendig te houden, maar vandaag is haar blog uitgegroeid tot een uitlaatklep over haar kinderen, boeken die ze leest of tips om iets leuks te ondernemen. En ze is dan wel iets ouder dan mij, maar ze kent goed haar weg in en rond sociale media. Zo werkt ze als consultant in die materie, nadat ze zich eerder al specialiseerde in… energieverbruik. Enfin, een boeiende dame zonder meer, met een breed interesseveld en een vlotte pen. Je leest er alles over via www.bijengezoem.net/blog/.

30894191_226611981254874_2134311326900551680_n

En last but not least bij deze Bloghop: de giveaway. Wat geef ik weg? Deze twee fijne boeken die min of meer passen in de leefwereld van Bijengezoem. ‘Wreck This Journal‘ is een geweldig boek, waar je je creativiteit kan op loslaten aan de hand van een pak vreemde en leuke opdrachten per pagina. Een pagina waar je fruitstickers op kleeft bijvoorbeeld, een ander dat je moet gebruiken als servet… Je moet niet vreemd opkijken als je opeens ziet staan: scheur deze bladzijde uit, stop hem in je zak, was hem mee en plak hem terug. Of haal de pluisjes uit je zakken en plak ze hier. Heerlijk. Het ander boek is van de geweldige Angelo Dorny. In ‘Fijn Gezaaid‘ kom je echt alles te weten over het zaaien van maar liefst vijftig groenten en kruiden. Netjes vormgegeven en bijzonder overzichtelijk. Leuk detail: het heeft de perfecte vorm om in je bakje met zaadzakjes te stoppen.

Wat moet je daarvoor doen? Reageren in de comments met ‘Ik doe mee!’ en aangeven welke blog je graag leest (kontlikkers die mij noemen worden gediskwalificeerd). Ohja, er is ook een schiftingsvraag: hoeveel kilometer leg ik in de maand mei af met mijn auto? Voor de volledigheid: de wedstrijd loopt van 1 tot 31 mei en geen enkel mailadres wordt bewaard. De winnaar wordt in juni verwittigd en krijgt dit mini-pakketje toegestuurd. En ook bij Bijengezoem kan je wat winnen. Check via haar ook andere blogs! Succes!

Categorieën

Persoonlijk

6 gedachten over “Bloghop Plaats een reactie

  1. Amai, mijn man vindt mij een ongelooflijke stresskip ! Ik denk dat het de eerste keer is dat dit over mij gezegd wordt. Bedankt alvast, je hebt duidelijk één en ander opgezocht ! Dankzij Nina kom ik hier ook al een tijdje lezen en volg ik je op Instagram ! Nog heel veel plezier met je blog !

  2. Ik doe mee!

    Welke blogs ik graag lees? Amaai, ge hebt er geen idee van hoeveel dat er zijn. Kelly van TFTC, Ilse van Kerygma, Marie van Vertellementen, Mme Zsazsa, Anneleis, Utsepot, Zegmaarbabs, A Beautiful Mess, Mother of Daughters, Fashionata, …

    2637 kilometers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: