Spring naar inhoud

Win het boek van Het Lichaam van Coppens

Het Lichaam Van Coppens
Staf en Mathias Coppens. (Foto VTM)

Al vijf seizoenen staat Het Lichaam van Coppens als een huis. Wetenschappelijke testen in leuke proefjes gieten, is uiteraard niet nieuw. Maar de grote succesfactor is zonder de twijfel de chemie (haha, see what I did there?) tussen Staf en Mathias Coppens. Hun stuntelige, schalkse manier is fijn om zien, maar ze maken het zichzelf ook niet makkelijk. Als ze iets uitproberen, dan doen ze dat grondig en heel vaak spectaculair. Zelfs al is de basisvraag iets heel simpel. Kan je over eieren lopen? Worden piranha’s aangetrokken door mensenbloed? Kan je varen met een papieren bootje? De twee hebben nu al die vragen gebundeld in een boek, waar ze de antwoorden alweer op een technische en toch speelse manier uitleggen.

9789492328182Enfin, toevallig belandde dit boek deze week op mijn bureau. Maar aangezien het daar alleen maar stof zou vergaren, net als in mijn boekenkast, kan ik het even goed weggeven aan iemand die zoiets wél leuk vindt. Dus wie het boek wil winnen, moet een gele briefkaart sturen, euh, zoveel mogelijk stemmen verzamelen door de oproep te delen… niet veel moeite doen.

Het enige wat ge moet doen, is mijn Facebookpagina liken (als dat al zo is, moet ge nóg minder moeite doen) en mij via die Facebook-pagina laten weten waar ik dringend eens moet over bloggen. Een onschuldige kinderhand – ik heb er een viertal daarvan hier – pikt er dan volgende woensdag een naam uit.

Succes!

Categorieën

Wedstrijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: