Spring naar inhoud

Kom erbij, kom erbij…

Vandaag verschijnt Beauty and the Beast in de bioscoopzalen. Hieronder vind je vijf tips voor wie zich helemaal wil onderdompelen in die sfeer.

Koken met Belle

le-creuset-beauty-and-the-beast-soup-pot-oWilliams-Sonoma, één van de grootste webshops ter wereld, als het over keukenmateriaal gaat, is een samenwerking aangegaan met Walt Disney en Le Creuset. Het resultaat is een klassieke pot in het blauw, met daarop een roos en ‘Be our guest’ geschreven in de knop. Er zijn er slechts 500 beschikbaar en ze kosten iets meer dan 300 euro. Je kan ze uitsluitend via de website bestellen, maar dan moet je wel iemand kennen in de VS, want ze voeren ze niet uit naar ons land. Leuk detail: ze worden in Frankrijk gemaakt.

Het Beest in Lego

Untitled-1Sinds kort lanceerde Lego de reeks Brickheadz, beeldjes die refereren naar populaire televisie- en filmfiguren. De succesvolle vinylpopjes van Funko zijn ongetwijfeld een invloed geweest. Er is nu ook een versie van Belle en het Beest verkrijgbaar. Je vindt ze online voor zo’n 10 euro. Het maakt deel uit van een reeks, die later aangevuld wordt. Er zijn er al verkrijgbaar van Marvel, maar het is nog niet duidelijk of er nog andere prinsessen een dergelijke ‘makeover’ zullen krijgen.

Koffie drinken in stijl

beauty-and-the-beast-cafe-kensington-hotel-london-07In Londen kan je terecht in The Kensington Hotel voor een theekransje in de stijl van de film. De Tale As Old As Time Afternoon Tea gebruikt een aangepast servies en zelfs de gerechtjes zijn helemaal in het thema: zelfs de pudding krijgt een decoratief rozenblaadje erop. Je krijgt er ook chocoladen balletjes gehuld in kokosnootschilfers, een knipoog naar het sneeuwballengevecht in de film. Per persoon betaal je zo’n 40 euro, fooi niet inbegrepen. Wie wil reserveren, is er aan voor de moeite. De Afternoon Tea in dit thema loopt tot eind november en is helemaal volboekt.

Kristallen roos

Swarovski-The-Beauty-and-the-Beast-Ring-5347386Voor wie het echt romantisch ziet en op geen euro wil kijken: Swarovski heeft een speciale lijn uitgebracht met ringen, hangers en oorringen. Je hebt ook enkele klassieke beelden, die uiteraard limited editions zijn. Voor het duurste exemplaar moet je net geen – hou u vast – 12.000 euro ophoesten. Voor deze iets klassiekere ring betaal je 179 euro en dat is zowat het goedkoopste in dit segment. Als het geen geld mag kosten, kan je voor 29 euro nog altijd een balpen kopen, met daarop een afbeelding van Belle.

Licht in het donker

476333499680Wie zich in het kasteel wil wanen, kan een Lumière (of twee) op zijn dressoir plaatsen. De kandelaar werkt op drie batterijtjes en is een kleine 27 cm groot. Je kan ze vinden in Disneyland Parijs of via de online store. Je moet er wel zo’n 59 euro voor over hebben.

 

 

Categorieën

Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: