Spring naar inhoud

Nieuw op Bol.com: Disney Baby!

2015-01-03_1420315090We zitten in een fase waar ik mijn kredietkaart op creatieve plaatsen moet verstoppen en net geen slot op onze iPad moet zetten. Want ik kan u garanderen: een meisje van zes maand en een schattige peuter van 2,5 jaar kan een aanslag betekenen voor uw bankrekening als ge kleren wil kiezen online. Als ze zo klein zijn, hoeft het enkel maar gemakkelijk te zitten. De keuze is belachelijk groot en bovendien hebben die kleine fokkers het geluk dat er zoveel geestige en creatieve kleren bestaan waar zelfs een 33-jarige vent stikjaloers op is. Mochten ze bepaalde t-shirts of truien in grotemensenmaten maken, man, wat zou het leven er zoveel kleurrijker uitzien.

De combinatie met Disney doet de hormonen van mijn vrouw helemaal op hol slaan: onze dochter heeft al meer slaapzakken en pyjama’s dan ik ooit in mijn leven heb gehad, vrees ik. Maar durf eentje tonen aan mijn vrouw waar Stamper op staat en een tikkeltje roze uitziet en ze is verkocht.

2014-03-28_1395968385In Disneyland Parijs is het niet zo heel moeilijk om je in te houden wat kinderkledij betreft: het is er immers pokkeduur. In de Disney-store op Times Square in NY moesten we ons drie jaar geleden geweldig inhouden bij het zien van deze schoentjes (foto). Disney heeft een Belgische onlineshop, maar wijst je voor een aankoop door naar de Franse website. Wie het liever op een snelle, overzichtelijke en vertrouwde manier doet, kan nu terecht bij Bol.com, want ze hebben vanaf nu ook Disney Baby in hun gamma met bijna 200 producten. Netjes verdeeld in enkele categoriëen, waarbij je ook kan zoeken op prijs of bestverkochte producten.

Dit zijn alvast onze vijf favorieten:

 

Check het snel op www.bol.com/disneybaby.

Categorieën

Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: