Spring naar inhoud

Chips voor durvers

Wilt ge uitpakken tijdens een Halloween- of ander feestje binnenkort? Doe het dan met deze… chips.

 

De Black Garlic Doritos

black-garlic-doritos-1Ze zien er allesbehalve smakelijk uit en smaken naar look, maar dat mag de echte fanaten niet tegenhouden. De vampieren wel, want de smaak werd uitgebracht om hen zogezegd te verjagen. De zwarte kleur ontstaat door stukjes look wekenlang te laten garen tot ze karamelliseren, waardoor ze een zoetzure en azijnachtige smaak krijgen. Op de verpakking staan beelden die linken naar Halloween. Het grote nadeel? Ze zijn enkel verkrijgbaar in Japan.

De Carolina Reaper Madness Chip

https-%2f%2fblueprint-api-production-s3-amazonaws-com%2fuploads%2fcard%2fimage%2f214988%2fopen_coffin_with_chip_2Mocht u nog nooit van de Carolina Reaper gehoord hebben: het is de heetste peper ter wereld. Er werd een gin van gemaakt (de Aduro Devil’s Tail is West-Vlaams én lekker) die drinkbaar is, maar de Reaper zelf stop je niet zomaar in je mond. Hij haalt immers tot twee miljoen eenheden op de schaal van Scoville, dat de ‘heetheid’ aantoont. Ter vergelijking: tabasco draait rond de 8.000 eenheden. Chipproducent Paqui ontwikkelde een chip op basis van de Carolina Reaper, maar die is zo straf dat ze slechts per één verpakt wordt. En om in de sfeer te blijven: de verpakking heeft de vorm van een doodskist. Je kan ze hier online bestellen voor vijf dollar het stuk.

Categorieën

Uncategorized

One thought on “Chips voor durvers Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: