Spring naar inhoud

Dit is de nieuwe Han Solo

3dba86385a8e9be6698d5f61296c7925Eind dit jaar mogen we de nieuwe Star Wars-film Rogue One verwachten, een spin-off van de ‘klassieke’ saga. Volgend jaar krijgen we dan Episode VIII en het jaar erop, eind mei 2018, een film die draait rond Han Solo. Die film, die nog geen officiële titel kreeg, focust op de gebeurtenissen vóór de oorspronkelijke Star Wars-films en meer bepaald op het verhaal van Han Solo.

Alden EhrenreichNog voor er één beeld werd gedraaid, was er al heel wat te doen rond Han Solo 2.0. De film zou oorspronkelijk geregisseerd worden door Josh Trank, maar na de barslechte kritieken op Fantastic Four werd hij meteen de deur gewezen. Bij Disney/Lucasfilm haalden ze daarna Phil Lord en Christopher Miller aan boord, de mannen die eerder al 21 Jump Street en The Lego Movie maakten. Zij waren net bezig met de filmversie van The Flash. Er werden een hele rits jonge acteurs aangesproken om in de huid te kruipen van Solo – naar verluidt meer dan 2.500 – maar uiteindelijk werden er drie weerhouden: Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service), Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction) en Alden Ehrenreich (foto). Die laatste won nu officieel het pleit.

Alden Ehrenreich is nog maar 26 lentes jong en werd als jonge tiener ontdekt door Steven Spielberg, toen hij hem aan het werk zag in een kortfilmpje op een bar mitzvah. Hij kon via hem een gastrolletje bemachtigen in Supernatural en CSI. Dat gaf Alden het nodige zelfvertrouwen om auditie te doen voor Tetro van Francis Ford Coppola. Hij mocht ook de volgende film van FFC doen, waagde zich daarna aan Stoker van Chan-wook Park, de tienerprent Beautiful Creatures, Blue Jasmine van Woody Allen en recent nog Hail, Ceasar! van de Coen-broers. Toch niet van de minste…

Chn139_UkAAstrCEn nog eens: hij is pas 26! Het helpt ook dat hij dezelfde goede genen heeft als die van James Dean, Leonardo DiCaprio en een jonge Johnny Depp. Overigens, Harrison Ford was ten tijde van A New Hope 35 jaar, dus zit Alden nog safe. In de voetsporen treden van Ford wordt heel moeilijk, maar met zijn palmares en de originaliteit van regisseurs Lord en Miller… Wanneer de opnames precies starten, is nog niet duidelijk, maar regisseur Chris Miller gooide alvast dit beeld online, waarin hij zegt dat hij ‘can’t wait to start shooting‘. Benieuwd!

Categorieën

Uncategorized

One thought on “Dit is de nieuwe Han Solo Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: