Spring naar inhoud

Instagram (2): leve Sticky9!

2013-07-11_1373554045Sinds ik Instagram op mijn smartphone installeerde, ben ik ook een grote fan geworden van Sticky9. Een Brits bedrijf dat in 2011 werd opgericht en begin 2014 hun naam veranderde van StickyGram naar Sticky9, overigens. Hun concept was belachelijk eenvoudig: je kon je Instagram-foto’s laten afdrukken op magneten en die werden per 9 wereldwijd rondgestuurd voor zo’n 12 dollar/euro. De laatste jaren is hun gamma enorm uitgebreid met onder meer herbruikbare stickers en fotoposters. Maar hun sterkte blijft nog altijd de magneetjes, die ze nu ook in verschillende formaten hebben, kaders… noem maar op.

Waarom ik zo’n fan ben?

  1. Instagram is een geweldige app en levert vaak heel fijne foto’s op. Maar zelfs al heb je een eigen fotoprinter, dan ga je die niet zo snel afprinten. Kwalitatief zijn ze dik ok en het is alsof je Instagram tastbaar wordt. Top!
  2. Om de haverklap doen ze acties: twee magneetblaadjes kopen en eentje gratis bijvoorbeeld, of één kopen en één gratis. Je krijgt na afloop ook nog een code om aan je vrienden uit te delen. (vandaag is er zelfs ééntje tot middernacht: 1 + 1 als je de code FREE9 gebruikt!)
  3. 2013-11-11_1384158617Ze verzenden de magneten wereldwijd zonder extra kosten aan te rekenen. Ze vragen om rekening te houden met een dag of tien, maar meestal is het minder dan een week vooraleer ze in je brievenbus liggen. Bovendien is de verzending uitstootneutraal. De groep steunt daarnaast ook nog een Afrikaans biodiversiteitsproject.
  4. Ze sturen dan wel regelmatig nieuwsbrieven, maar zijn nooit opdringerig en hebben veel gevoel voor humor. Zoiets vind ik belangrijk, ja. Ze antwoorden bovendien snel op vragen, heb ik ook al gemerkt. En voldoet de kwaliteit niet, dan mag je ze meteen terugsturen. Al staan ze erop dat elk product handmatig gecheckt wordt voor verzending.
  5. Je kan niet alleen foto’s vanuit je eigen feed uploaden, maar ook die van je vrienden (privéprofielen zijn geen probleem als je ze mag volgen tenminste). Zo kan je hen een origineel en betaalbaar cadeau schenken, want magneten kan iedereen wel ergens hangen.

Dus genoeg gepalaverd: u moest zich al naar de website reppen! Die vind je hier: www.sticky9.com.

Categorieën

Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: