Spring naar inhoud

Welkom

Zo’n acht jaar geleden ging ik na mijn journalistieke studies aan de slag bij een regionale krant. Gebrek aan ervaring maar een overload aan ambitie en naïviteit… ge kent het wel. Het was rond die tijd dat ik de wereld van blogs leerde kennen en het aanzag als een uitlaatklep voor nieuwsfeiten, al dan niet persoonlijk, maar ook voor zever, frustraties, lijstjes en allerlei berichten rond film en televisie. Vandaag ligt die blog op apegapen, zever kan ik kwijt via Facebook, nieuwtjes via Twitter en met een eigen column, tv- én filmpagina is ook die laatste leemte min of meer ingevuld. En toch… het blijft kittelen.

Het is geen voornemen. Geen belofte dat het eeuwig blijft duren. Maar dit is een nieuw leeg blad en ik heb deze keer wel een concept voor ogen. Want dit jaar zal het jaar worden dat veel nieuws achter slot en grendel zal belanden en het beroep van journalist zal er meer dan ooit, door de digitale revolutie op vlak van nieuws, in bestaan om relevante informatie te filteren en te bundelen. Hier zal dat vooral gaan over de leefwereld die mij geweldig hard interesseert en da’s toch redelijk ruim te noemen. Voor wie mij niet kent: alles wat te maken heeft met showbizz, tv, film, trends, Disney, Lego, de VS, actualiteit en lokale Man Bijt Hond-toestanden. Ruim, dus. Ook voor (p)reviewkes is er volle bak plaats.

Dus wees welkom, zet u, drinkt ne pot kaffie en lees gerust verder!

Categorieën

Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: